Ekonomiassistent med stöd till kundavdelning

Ekonomiassistent med stöd till kundavdelning

För kunds behov söker vi en ekonomiassistent med stöd för säljavdelningen. Är du rätt person för detta så sök redan idag!

Beskrivning

Som ekonomiassistent ingår du i ett team med 2-3 kollegor på kontoret i centrala Östersund där du utför ekonomiuppgifter till 50% i form av löpande bokföring, fakturering, kontera fraktsedlar och göra månadsavstämningar. Ytterligare 50% blir i form av administration där du i stor utsträckning täcker upp för säljavdelningen genom att vara i kontakt med leverantörer, kontera fraktsedlar och reklamera produkter. Företaget har sitt huvudkontor ca 5 mil utanför Östersund som du besöker 1-2 gånger i veckan. Denna roll innebär en form av "spindeln i nätet" där vi gärna ser att du är öppen för att hjälpa till stort som smått och att du är flexibel i ditt arbetssätt.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du
  • Har ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå eller högre
  • Har erfarenhet av löpande bokföring, fakturering och månadsavstämning
  • Trivs med variationen i ditt arbete och tar tag i uppgifter du ser behöver utföras
  • Är social och framåt både i ditt arbetslag och mot leverantörer
  • Har du erfarenhet av att arbeta i en mindre organisation är det meriterande
Anställningsform

Vikariat på ca 3 månader för att täcka upp befintlig sjukskrivning med goda möjligheter till förlängning då behovet utökas på längre sikt

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid 8-17

Övrig information

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.
Mer info
Kontaktperson Marlene Rehnsbo
Telefon 063194335
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se