Truckförare till Gällö Timber AB

Truckförare till Gällö Timber AB

Vi söker nu Truckförare till sommaren 2021 med uppdrag på Gällö Timber AB

Arbetsuppgifter

Som truckförare på utlastningen ingår du i team med andra truckförare. Huvudsakliga uppgifter är att hantera lager och leveranser men andra arbetsuppgifter som truckförare inom produktionen kan förekomma.

Kvalifikationer

Du som söker har behörighet att framföra truck över 10 ton samt goda erfarenheter av att köra truck. Meriterande om det finns erfarenhet av körning med hjullastare eller skogsmaskin.

Arbetet kräver att du har god datorvana då arbetet under drift utförs i Windowsbaserad miljö. Vi ser gärna att det finns erfarenhet av producerande verksamhet och har förståelse för produktionsflödet.

Du är driven, noggrann och ansvarstagande samt arbetar med stort miljö- och säkerhetstänk. Du är serviceinriktad och fungerar bra i kontakt med medarbetare, kunder. Du är självgående och har en god förmåga att se och prioritera vad som ska göras. Det är tidvis högt tempo i arbetet, varför du måste kunna hantera stressiga situationer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du har ambition och vilja att lära.

Du har lägst gymnasieutbildning. Goda svenska kunskaper i tal och skrift är en förutsättning. Körkort B är ett krav

Anställningsform:

Visstid, perioden juni till augusti.

Sysselsättningsgrad:

Heltid, måndag till fredag

Arbetstid och lön:

Skift, fast lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:

Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se