Terminalarbetare till extrajobb

Terminalarbetare till extrajobb

Har du truckkort och vill jobba extra på en terminal?

Vi söker nu en terminalarbetare till DHL:s terminal & lager i Östersund, Lugnvik som kan täcka upp vid ordinarie personals frånvaro.


På: DHL:s terminal i Östersund hanteras en mängd olika gods och paket. Du blir igen del av ett sammansvetsat team med terminalarbetare som arbetar varierande arbetstider från kl. 4.00 till 17:00. Arbetstempot och arbetsuppgifterna är varierande. Jobbet kommer till stora delar innebär plock och sortering av paket men även viss truckkörning. Du arbetar med handdator i vårt affärssystem.

Vi söker dig som:
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier eller annat deltidsarbete) och vill ha ett extrajobb
  • Är över 18 år
  • Har god lokalkännedom
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har truckkort
Det är ett stort plus om du har jobbat på lager/terminal tidigare, men det är inget krav. Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och är intresserad av att lära. Du har en positiv inställning, är stresstålig och har lätt för att samarbeta.

Arbetstider: Du är anställd på en behovsanställning och bokas in på arbetspass då ordinarie personal är frånvarande och då själv har möjlighet att arbeta. Arbetspassens tider och längd varierar då terminalen är öppen kl. 4.00-17:00.

Anställningsform: Visstidsanställning genom OnePartnerGroup,

Lön: Lön och OB-ersättning enligt kollektivavtal.

Ansökan: Ansökan skickas in via vår hemsida. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Malin Kåhre
Telefon 063194334
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se