Terminalarbetare på 50%, nattarbete

Terminalarbetare på 50%, nattarbete

Har du truckkort och vill jobba deltid på en terminal? Vi söker nu en terminalarbetare till DHL:s terminal och lager i Östersund, Lugnvik.

På: DHL:s terminal i Östersund hanteras en mängd olika gods och paket. Du blir igen del av ett sammansvetsat team med terminalarbetare och kommer att arbeta tätt tillsammans med dina två andra kollegor som har samma arbetstider som dig. Arbetstempot och arbetsuppgifterna är varierande. Jobbet kommer till stora delar innebär plock och sortering av paket men även viss truckkörning. Du arbetar med handdator i vårt affärssystem.

Vi söker dig som:
  • Vill arbeta 50 % och har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier eller annat deltidsarbete)
  • Är över 18 år
  • Har god lokalkännedom
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har truckkort
Det är ett stort plus om du har jobbat på lager/terminal tidigare, men det är inget krav. Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och är intresserad av att lära. Du har en positiv inställning, är stresstålig och har lätt för att samarbeta.

Arbetstider: Måndag-fredag 04:00-08:00

Anställningsform: Visstidsanställning genom OnePartnerGroup,

Lön: Lön och OB-ersättning enligt kollektivavtal.

Ansökan: Ansökan skickas in via vår hemsida. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Malin Kåhre
Telefon 063194334
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se