Söker du praktik till hösten!

Söker du praktik till hösten!

Är du på jakt efter en praktikplats och vill hänga med OnePartnerGroup Jämtlands framåtlutande gäng? Vi på OnePartnerGroup hjälper gärna dig som är på väg ut i arbetslivet att få praktisk erfarenhet inom ditt studieämne. För den ambitiösa finns även möjlighet att jobba hos oss under resterande del av dina studier både innan sommaren, under sommaren och efter praktikperioden.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du utan tvekan få dagar som inte är de andra lika. Vi letar efter dig som vill hjälpa oss i bemannings- och rekryteringsprocesserna och bredda ditt nätverk och kunskap. Dina arbetsuppgifter består av allt från administration och kandidatsearch till att hålla intervjuer och följa med på kandidatpresentationer. Du blir också en viktig länk mot Mittuniversitetet i Östersund och kommer fungera som en Studentambassadör för OnePartnerGroup Jämtland.

Din profil

Du studerar personal- och arbetslivsprogrammet, eller annan likvärdig utbildning och har ett genuint intresse av att lära dig mer om rekryterings- och bemanningsbranschen. För oss är det viktigt att du kan känna dig som en i laget och därför är du inte är rädd för att ta för dig, bjuda på dig själv och du vill alltid framåt. Kort och gott en riktig lagspelare.

Du kommer även få möjlighet att informera, nätverka och presentera OnePartnerGroup på digitala arbetsmarknadsdagar tillsammans med Konsultchefer eller Kandidatansvariga på OnePartnerGroup.

Du kommer arbeta efter en introduktions- och aktivitetsplan och arbetet utförs tillsammans med övriga på kontoret.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Sjöstedt
Telefon 063194387
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det var i Östersund allt började 1996 när företaget Kornboden startade som sedan blev OnePartnerGroup Jämtland. På OnePartnerGroup Jämtland har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering, bemanning och Interim Management. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration och ekonomi.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, personaluthyrning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns idag verksamma i hela Sverige. Vår "USP" är erbjuda våra kunder ett brett spann av kompetensförsörjning med utgångspunkt från det lokala. Vi har en branschunik organisatorisk uppbyggnad som gör att vi har en stark delaktighet från alla kollegor samt en möjlighet att jobba med det vi är bra på och tycker är roligt.