Revisorer till Edlund & Partners

Revisorer till Edlund & Partners

Edlund & Partners är en modern och eftertraktad byrå inom rådgivning, redovisning- och revision. Vårt mål är att vara den bästa samarbetspartnern för små- och medelstora företag och aktivt skapa mervärden till våra klienter.

Hos oss arbetar ett kompetent och engagerat team om ca. 30 personer med primärt klienter i Stockholm, Åre och Östersund. Vi sitter i ett modernt kontor i Östersunds vackraste byggnad, den anrika gamla brandstationen.

Nu rekryterar vi engagerade revisorer som vill utvecklas inom revision och rådgivning tillsammans med ett av marknadens mest kompetenta och skickliga team! Edlund & Partners är nyligen utnämnda till Årets tillväxtbyrå i Jämtlands län och kan erbjuda dig som revisor en modern och flexibel tillvaro där du kan styra din egen utveckling och framtid.

Som Revisor hos Edlund & Partners jobbar du med revision och rådgivning samt med revisionsnära tjänster. Du jobbar nära kunderna och kommer förutom revision arbeta med rådgivningsuppdrag i bland annat frågor kring, omstruktureringar, kapitalisering och finansiering, företagsförvärv och transaktioner, ombildning och ägarrådgivning.

Du som söker bör ha:
  • Minst två års erfarenhet av revision eller revisionsangränsande arbete
  • Akademisk examen inom ekonomi och redovisning
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är relationsskapande och alltid arbetar för att ge kunderna den bästa kundupplevelsen.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid/Flexibel

Månadslön

Urval sker löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Lisa Forslund
Telefon 063194349
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se