Administratör

Administratör

Vi söker Administratörer för kommande behov.

Har du tidigare yrkeserfarenhet av administrativa roller eller besitter likvärdig kompetens då ska du passa på att skicka in ditt CV. Just nu kommer vi att hålla förutsättningslösa intervjuer då vi ser ett kommande behov av administratörer.

Vi tror att du trivs med administrativa uppgifter såsom att verifiera dokument, handlägga ärende eller överlag är en person som gillar ordning och reda. I en administrativ roll kan uppgifterna variera från stort till smått, det kan bland annat förekomma monotona arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Det är därför viktigt att du är en prestigelös person som vet att det är något du klarar av.

Inställning och personlig tillämpningen till arbetet är något vi lägger stort fokus på i urvalet av kandidat.

Du ska både kunna arbeta självständigt samt vara en lagspelare då arbetets karaktär oftast kräver det. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av olika administrativa system samt Office-paketet och framförallt Excel.

Vad innebär det här?

Du ansöker via länken och registrerar CV och personligt brev, de som är aktuella kommer att kallas till en förutsättningslös intervju där vi etablerar en första kontakt.

Vi får löpande in uppdrag med omgående start vilket innebär att vi alltid försöker arbeta proaktivt för både kandidater och kunder och lösa snabba behov där vi matchar rätt kompetens med rätt arbete.

Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta moa.tangerby@onepartnergroup.se eller max.tandberg.vall@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se