Truckförare och Operatörer till SCA Wood Scandinavia AB i Stugun

Truckförare och Operatörer till SCA Wood Scandinavia AB i Stugun

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. SCA Wood Scandinavia i Stugun är en av SCAs träförädlingsenheter och är beläget ca 5 mil utanför Östersund.

Vi söker nu Truckförare och Operatörer som ska jobba i produktionsteamet under sommaren 2020

Beskrivning:

Som operatör kommer du att arbeta i ett mindre arbetsteam och rotera mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen. Arbetsuppgifterna kan variera mellan övervakning, paketering, kvalitétskontroller och maskininställningar.

Som truckförare kommer du att sköta den interna logistiken inom området. Du kommer att arbeta med plockning av gods för leverans till kund och av- och pålastning av inkommande och utgående gods. Du kommer även komma att förse produktionslinjerna med material. Andra arbetsuppgifter kan även förekomma.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, och lättlärd. Du har lätt att arbeta i team, är en engagerad och mogen lagspelare, med viljan att nå våra uppsatta mål. Du är kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga samt datorvana. Viktigt är att du är flexibel och har viljan att tillsammans med arbetskamraterna ständigt bli bättre och lära dig mer. Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna erfarenhet från sågverk-, hyvleriarbete eller liknande arbetsuppgifter.

Som truckförare ser vi att du som söker har god maskin vana och har arbetat som truck, hjullastare eller skogsmaskinsförare. Arbetet kräver att du har god datorvana. Behörighet att framföra truck över 10 ton (truckkort B1 eller motsvarande)

Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Anställningsform:

Visstid

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Skiftgång/fast lön

Övrig information:

För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Britta Kereby, 063-19 43 40

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se