E-handelsansvarig

E-handelsansvarig

E-handel, försäljning och ett kommersiellt intresse, känner du igen dig? Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som E-handelsansvarig på ett etablerat företag som fortsätter sin tillväxtresa!

Nu söker vi för kundsräkning en erfaren E-handelsansvarig som tar egna initiativ och vill öka den digitala försäljningen inom företaget. I rollen som E-handelsansvarig kommer det ingå personalansvar, arbeta i projekt för att bygga upp företagets webbshop och arbeta med företagets marknadsföring genom SEM "Search Engine Marketing" och Google Analytics. Nu söker man en kvalificerad medarbetare som blir en del av ett företag som värdesätter hängivna medarbetare, utveckling och modernisering.

Vem du är:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning eller annan relevant utbildning med ett stort intresse för digitalisering och e-handel. Du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom e-handel. Vi tror att du har en bakgrund som E-Commerce Manager, Digital Marketing Manager eller annan relevant tjänst där du har fått förståelse för de utmaningar som kommer med ett tillväxtföretag vars digitala e-handel expanderar. Du är kommersiellt driven och har en bredd i din digitala kompetens.

Rapportering sker direkt till VD och du kommer ingå i ledningsgruppen. Det är meriterande om du gjort en liknande resa tidigare.

Det här är något för dig om du:
  • Vill öka den digital försäljning inom B2C och B2B
  • Vill styra ditt eget arbete och sätta upp egna ambitiösa mål
  • Är ansvarstagande och följer den plan du själv sätter upp
  • Har goda kunskaper i Google Analytics
Placeringsort

Östersund, Åre eller Stockholm

Om tjänsten

Heltid, lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Du gör din ansökan via www.onepartnergroup.se

Urvalsarbetet kommer att ske löpande, vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Sjöstedt
Telefon 063194387
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se