1st line supporttekniker

1st line supporttekniker

Nu söker Fujitsu 8st 1st Line Supporttekniker till Östersund. Har du ett genuint intresse för IT? Har du erfarenhet eller utbildning inom IT, teknik eller support? Då söker vi dig!

Som supporttekniker
 är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mail och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö med bland annat felsökning och hantering av konton samt behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar! 

På Fujitsu blir du en viktig del av servicedesken i Östersund och kommer ingå i ett härligt team där ni tillsammans löser och hanterar inkommande ärenden från kunder samt deras medarbetare. Ditt team är ditt bollplank och ni strävar tillsammans efter att uppnå gemensamma mål. Fujitsu är en arbetsplats där din kunskap och kompetens tas väl om hand och visar du fram fötterna finns det på sikt goda möjlighet att utvecklas vidare inom organisationen. 

Vi söker dig som…
  • Är kommunikativ och pedagogisk i dialog med kollegor, kund och användare
  • Siktar mot en IT-karriär
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska 
  • Har intresse, erfarenhet eller utbildning inom IT
Det är meriterade om du har erfarenhet av liknande roll inom IT-support, genomfört IT-utbildning eller arbete inom Windows operativsystem, Officepaketet, Office365, Active Directory och Citrix.

Vi erbjuder friskvård, kontakt med företagshälsovård och lokal närvaro för våra konsulter. Vi genomför kontinuerliga besök hos våra konsulter för att säkerställa tillgänglighet, god hälsa och bra arbetsmiljö!

Omfattning och tillträde: Heltid, visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland t.o.m. 2023-03-31, med goda möjligheter till förlängning eller erbjudande om anställning hos Fujitsu. 

Tillträde: Omgående.

Arbetet utförs på varierande arbetstider och du behöver vara öppen för att arbeta både dagtid och kväll eftersom Fujitsu har öppet mellan 07.00 - 22.00. 

Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

Övrig information
Vi på OnePartnerGroup Jämtland AB har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster där du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund.

OBS: Säkerhetsklassning behövs i form av UC och utdrag ur belastningsregistret

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.fujitsu.com/se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se