1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

Som supporttekniker är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mail och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö och med bland annat felsökning och hantering av konton och behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar!

På Fujitsu blir du en viktig del av servicedesken i Östersund och kommer ingå i ett härligt team där ni tillsammans löser och hanterar inkommande ärenden från kunder och deras medarbetare. Ditt team är ditt bollplank och ni strävar tillsammans efter att uppnå samma gemensamma mål, bland annat att hjälpa medarbetare på bästa möjliga sätt. Fujitsu är en arbetsplats där din kunskap och kompetens tas väl om hand och visar du framfötterna finns det på sikt goda möjlighet att utvecklas vidare inom organisationen.

Vi söker dig som...
  • Är kommunikativ och pedagogisk i dialog med både kollegor, kund och användare
  • Vill arbeta med IT
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska
Det är meriterade om du har erfarenhet av liknande roll inom IT-support, genomfört IT-utbildning eller arbete inom Windows operativsystem, Officepaketet, Office365, Active Directory och Citrix.

Omfattning och tillträde

Heltid, visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland t.o.m. 2022-08-31, med goda möjligheter till förlängning eller erbjudande om anställning hos Fujitsu.

Tillträde: Omgående.

Arbetet utförs på varierande arbetstider och du behöver vara öppen för att arbeta både dagtid och kväll eftersom Fujitsu har öppet mellan 07.00 - 22.00.

Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

Övrig information

Vi på OnePartnerGroup Jämtland AB har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster där du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund.

OBS: Säkerhetsklassning behövs i form av UC och utdrag ur belastningsregistret

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se