Öppet hus för arbetssökande i Östersund

Öppet hus för arbetssökande i Östersund

Vi vill att ditt jobbsökande ska vara roligt, socialt och utvecklande och bjuder därför in till Öppet hus varje onsdag klockan 14.00-15.30.

Det här är ett bra tillfälle för dig att presentera dig personligen för oss. Ta med ditt cv och kom och prata jobb med oss på Storgatan 39 i Östersund.

Vi har en stor variation av tjänster och uppdrag så du är välkommen oavsett vad din tidigare erfarenhet är och oavsett vad du söker dig vidare till.

Vi går inte igenom några ansökningar som skickas in för denna annons utan vi vill träffa dig på plats.

Om OnePartnerGroup Jämtland

Det var i Östersund allt började 1996 när företaget startade. På OnePartnerGroup i Östersund har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration, ekonomi och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Om koncernen OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Kåhre
Telefon 063194334
Område Östersund
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se