Teamassistent

Teamassistent

Nu söker Gällö Skog en framtida teamassistent som ska assistera virkesköpare och produktionsledare i deras dagliga arbete. Vi söker dig som är strukturerad och målinriktad och som trivs med att ha en central roll i teamet. Då du blir en viktig medspelare i Team Mitt värderas dina personliga egenskaper högt.

Beskrivning
Som teamassistent blir du en viktig medspelare i teamet där fokus i arbetet ligger på planering och taxering. Arbetet består till störst det av avverkningsplanering och taxering av ej köpta objekt där en del uppföljning av redan gjorda avverkningar ingår. En viktig del i arbetet är att hålla en nära dialog med aktuell Köpare och produktionsledare gällande avstämning av utförande och resultat av uppdragen. Utöver detta ska du även kunna bistå teamet i de gemensamma uppgifter som finns med allt från att anordna skogsdagar till att beställa kontorsmaterial. Syftet med rollen som teamassistent är att säkerställa kvalitén på de åtgärder vi utför samt att frigöra tid för våra virkesköpare.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst en skoglig gymnasieutbildning, gärna en skoglig eftergymnasialutbildning. Erfarenhet av skoglig planering/taxering eller maskinförare är meriterande. Som person är du en självgående person som inte väntar på att få arbetsuppgifter till dig utan själv ser vad som ska göras och tar tag i det direkt. Du behöver vara duktig på att samarbeta då hela arbetet byggs upp kring teamen med 4-6 virkesköpare, 1 produktionsledare samt dig som teamassistent.

Som teamassistent är du underställd produktionschefen men rapporterar till produktionsledaren på det team du jobbar. En stor del av arbetet utförs på egen hand i skogen där vi gärna ser att du har vana av att arbeta självständigt och trivs med att arbeta utomhus.

Placering
Placering är på något av våra kontor på Team Mitt (Gällö, Stugun eller Hammarstrand) eventuellt kan Brunflo eller Östersund vara ett alternativ. B-körkort är ett krav.

Anställningsform
Provanställning 6 månader
Start enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid
Lön enligt överenskommelse

Övrig information
Urval sker löpande så vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (3 dagar kvar)