Sommarjobba som Bildoperatör med chans till extra under hösten

Sommarjobba som Bildoperatör med chans till extra under hösten

Är du student eller jobbar deltid minst 50% och söker ett administrativt sommarjobb? Då har vi tjänsten för dig!

OnePartnerGroup söker nu för kunds räkning medarbetare som vill jobba som bildoperatör. Som bildoperatör arbetar du administrativt jobb med att se till att olika typer av dokument överförs från pappersform till digital form. Det här innebär att du handlägger, scannar samt verifierar blanketter/fakturor.

Vi behöver nu förstärka teamet med medarbetare som kan arbeta under sommaren för att täcka upp för den befintliga personalens semester. Till hösten finns det även möjlighet till extrajobb vid arbetstoppar samt sjukdom. Behoven kan då komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor.

Vi söker dig som...
  • Vill arbeta stora delar av sommaren & gärna extra till hösten
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier eller annat deltidsarbete) eller enbart vill arbeta deltid
  • Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
Som person är du strukturerad, effektiv och noggrann. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team. Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!

Arbetsplats: Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i ett team på ca 25 personer.

Anställningsform: Visstidsanställning, vid behov. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup men jobba ute hos kunden.

Arbetstider: Arbetstiderna är mellan 8:00-17:00, men som extraanställd till hösten förekommer både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb.

Ansökan: Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

OnePartnerGroup Jämtland
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (12 dagar kvar)