LRF Konsult rekryterar Senior Ekonom

LRF Konsult rekryterar Senior Ekonom

Är du en driven person som vill jobba inom den gröna näringen och har erfarenhet av ekonomi, lantbruk samt enskild näringsverksamhet? Då har vi jobbet för Dig på Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag - LRF Konsult Östersund. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Senior Ekonom som kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du trivs att jobba mot de gröna näringarna. Du kommer att bistå dina kunder med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning, men även arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?
Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.
Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan. Det är meriterande om du har erfarenhet att jobba mot de gröna näringarna.

Vad erbjuder vi dig?
För fjärde året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta med.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas. Välkommen att växa med oss!

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-03.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se

Tillsättning sker efter överenskommelse.
OnePartnerGroup Jämtlands rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Fackliga representanter:
Pär Wiklund Unionen, par.wiklund@lrfkonsult.se, alternativt tel. 063-15 71 21
Maria Bellskog SACO, maria.bellskog@lrfkonsult.se, alternativt tel 060-67 88 03

Sökord: redovisning, revision, ekonomiadministration, redovisningskonsult, ekonomistyrning, affärsutveckling, skatterådgivning
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (20 dagar kvar)