Kundtjänstmedarbetare till sommaren, deltid

Kundtjänstmedarbetare till sommaren, deltid

Vill du ha ett jobb under sommaren och samtidigt hinna njuta av solens strålar? Just nu söker vi för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare som ska arbeta 50% under stora delar av sommaren.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att stötta kunder i deras frågor och tilldela dem korrekt information. Kommunikationen sker både via telefon och mail. Tjänsten kommer även innebära en hel del administrativt arbete där du exempelvis kommer att bevaka, administrera och prioritera ärenden i ett supportsystem.

Vi söker dig som:
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier eller annat deltidsarbete) eller enbart vill arbeta deltid
  • Gärna har arbetat inom kundtjänst, service eller med administrativt arbete tidigare
Som person är du kommunikativ och har en naturlig serviceanda. Du trivs med att ha kontakt med kunder via telefon och mail. Slutligen är du noggrann och har en god struktur i ditt arbete.

Arbetstider: 4 timmar om dagen, stora delar av sommaren

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (16 dagar kvar)