IT-tekniker till Wipro i Östersund

IT-tekniker till Wipro i Östersund

Wipro Infrastructure Engineering AB söker en IT-tekniker till anläggningen i Östersund. Som IT-tekniker ansvarar du för den lokala IT-miljön i samarbete med centralt IT-ansvarig i Skellefteå. Vi söker dig som vill ha en utvecklande IT-tjänst med varierande arbetsuppgifter och som har ett stort tekniskt intresse!

Arbetet som IT-tekniker består till stor del av att agera stöd och support till kontor- och fabrikspersonal i Östersund och Bispgården. I rollen inkluderas även underhåll, uppdatering samt utveckling av miljö i samarbete med IT-ansvarig. Du är förutom detta delaktig i digitalisering- och automatiseringsprojekt gentemot fabrikerna samt har ett lokalt ansvar för inköp av IT-hårdvara och telefoner.

Din roll är verksamhets- och produktionsnära vilket innebär att du har mycket kontakt med dina kollegor och att du dagligen ställs inför nya utmaningar. Du rapporterar till chef i Finland.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av IT-support i Windowsmiljö och virtuell servermiljö
  • Har erfarenhet inom underhåll och felsökning av nätverk och nätverkskomponenter
  • Har erfarenhet av MPS-system, gärna Monitor
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Känner dig trygg med att arbeta i och även leda mindre projekt.
Det är meriterande om du har arbetat med IT-underhåll inom produktionsmiljö. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av kommunikation mellan produktionsmaskiner och server samt arbete i teknisk miljö.

Som person söker vi dig som är strukturerad och tydlig. Tjänsten ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och social kompetens.

Placeringsort: Östersund
Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så skicka in dig ansökan redan idag. Ansökan görs på OnePartnerGroups hemsida

Om Wipro
Wipro Infrastructure Engineering (WIN), en division av Wipro Enterprises (P) Ltd, är en av de största oberoende tillverkarna av precisionsmekaniska hydraulcylindrar i världen. WIN är en Tier-1 leverantör till globala OEM-tillverkare av bygg- och jordbruksmaskiner, materialhanteringsutrustning, skogsbruk, tunga och medelstora kommersiella fordon bland andra industrier. WIN har närvaro på 4 kontinenter, 6 länder och 14 tillverkningsställen i Indien, Sverige, Finland, Rumänien, Brasilien och USA. Läs mer om oss på vår hemsida.

Sökord: IT tekniker, IT-support, nätverkstekniker, IT, MPS-system, monitor, nätverk, Windows, felsökning
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)