Bisnode i Östersund söker företagssäljare

Bisnode i Östersund söker företagssäljare

Bisnode finns idag på 17 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2600 anställda. I Östersund sitter det ca 30 medarbetare.

Bisnode växer och söker ytterligare 4 företagssäljare till deras avdelning i Östersund med start så snart som möjligt.

Beskrivning av tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter blir att via telefon knyta till sig nya kunder och på detta sätt bygga upp din egen kundstock som du förvaltar. Till hands har du ett brett produktutbud av kreditprodukter som hjälper företagarna att minimera sina kreditförluster.

Hos oss kommer man till fräscha lokaler mitt i stan. För att lyckas har du till din hjälp ett inarbetat och färdigt koncept tillsammans med drivna chefer som utbildar och coachar löpande.

För att lyckas med tjänsten ser vi att du har följande:
  • Envis som aldrig vill ge upp.
  • Tävlingsmänniska med en vilja att lyckas och därigenom påverka din lön
  • Vinnarskalle med ett naturligt driv.
  • Långsiktig i sitt tänk.
  • Kreativt tankesätt
Anställningsform

Tillsvidareanställning (Provanställning 6 månader)

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid, grundlön samt möjligheter till höga provisioner.

Övrig information

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (11 dagar kvar)