Norra Timber söker underhållsmekaniker till Hissmofors

Norra Timber söker underhållsmekaniker till Hissmofors

Ditt nya jobb

Som underhållsmekaniker/tekniker arbetar du till största del med att utföra underhålls- och reparationsarbete i produktionsanläggningen. Du kommer att tillhöra ett team med flera kunniga medarbetare som delar med sig av sina kunskaper och tillsammans arbetar för att ge den bästa servicen inom reparation. Arbetsuppgifter inbegriper dels service, tillverkning och installation av maskindelar. Lika viktigt är arbetet med förebyggande underhåll där du arbetar med att upptäcka potentiella problem och åtgärda dessa innan produktionsstörning.

Den vi söker

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning industri- eller verkstadsteknik. Som person är du intresserad av och har en förståelse för komplexa maskiner som nyttjar mekanik, elektronik, hydraulik och pneumatik. Du ska vara kvalitetsmedveten och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en vilja att tillsammans med dina arbetskamrater ständigt bli bättre och lära dig mer. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med underhåll i industriverksamhet.

Tjänsten ställer krav på B-körkort. Andra utbildningar som är meriterande är truckkort B1, B2 & C2, Skylift, Fallskyddsutbildning samt Säkra Lyft. Detta är dock inte ett krav och utan kommer tillhandahållas av oss om du saknar detta.

Tjänsten är heltid med arbete över dygnets alla timmar i form av skiftarbete dag/kväll, dagtid, natt.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast 10 Oktober 2022.

Närmare upplysningar om tjänsten: Lars Grundqvist, tfn: 072-050 93 48

Om Norra Timber

Norra Timber är en del av Norra Skog som är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vårt mål är att utveckla värdet av livet och råvaran i norrländska skogar. Koncernen omsätter 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, flera förädlingsenheter, en unik stolpfabrik samt delägare i ett massabruk. Inom Norra Skogs koncern arbetar drygt 600 personer.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norra Skog är en nybildad skogsägarförening med rötterna i Norra Skogsägarna och Norrskog. Föreningen ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,1 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skog har sitt huvudkontor i Umeå och ett 30-tal lokala kontor, från Sundsvall i söder till Övertorneå i norr. Industridelen, Norra Timber, omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter och en stolpfabrik. Tillsammans äger också medlemmarna 30 procent av massabruket Husum Pulp AB.