Projektör till Nordins Sol & Fiber!

Projektör till Nordins Sol & Fiber!

Inledning:
Är du en projektör som vill ha en varierad vardag med stort eget ansvar, gillar kontakten med kunder och entreprenörer? Vill du samtidigt tillhöra ett härligt gäng på arbetsplatsen? Då är detta ett jobb för dig! Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Nordins Sol & Fiber är ett dotterbolag till Nordins El som arbetar för att bidra till förnybar energi. Nordins utför fibernätbyggnad, efteranslutningar och fastighetsnät i bosrättsföreningar, för fastighetsbolag och privata fastighetsägare. Nordins arbetar för att sänka energikostnader och framtidssäkra sina kunders fastigheter, samt installationer av solpaneler.

Professionals Nord söker nu en arbetsledare för Nordins Sol & Fibers räkning och hela rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen hos Nordins Sol & Fiber består ditt huvudsakliga ansvarsområde att rita och projektera. Du ansvarar över planering i den operativa projekteringen inom de berörda områdena. Vidare håller du i avtal och utvärderar leverantörer och ser till att projektet blir slutfört på ett lyckat sätt.

Vanliga arbetsuppgifter:
  • Operativ projektering
  • Materialbeställningar
  • Upprätta avtal och arbetshandlingar
  • Kontakt med leverantörer
  • Projektledning
Vi söker dig som:
  • Har arbetat och har erfarenhet inom fiber och projektering
  • B-körkort
  • Du har goda datakunskaper
  • Har en stor drivkraft och engagemang och vill påverka din vardag
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!