Resultatorienterad Säljare i Östersund - Momentum Industrial AB

Resultatorienterad Säljare i Östersund - Momentum Industrial AB

SÄLJARE i Östersund

Vi söker nu en resultatorienterad säljare på heltid med placering i Östersund.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för att försäljning och kundkontakter sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Du kommer efter internutbildning att sköta fältförsäljning till både befintliga och nya kunder enligt planerad budget. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa kunden är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Vi har löpande internutbildning i både försäljning och de produktgrupper du kommer att sälja och ett kunnigt team som stöd.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att Du har genomfört Din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område och att Du har erfarenhet av försäljning.
Tidigare erfarenhet från att ha hobbyskruvat eller från vår bransch är en merit.

Personliga egenskaper:

Du är självständig, öppen och enkel med ett genuint intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar. Du har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer genom att anpassa din kommunikation till olika kunskapsnivåer och att lyssna aktivt. Gladlynt, engagerad och tålmodig. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Vi söker Dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.

Placeringsort: Östersund

Vi erbjuder: En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Intresserad?

Då är du välkommen att ansöka genom att trycka på "Ansök Nu" där du kan fylla i en kort intervju som tar några minuter och ladda ner ditt CV och brev.

Om du har frågor, kontakta Inger Östlund tel: 0765-26 14 03 eller via mail: inger@exelect.se som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.

Vi vill ha din ansökan senast 17 april men skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momentum Industrial AB förenklar kundernas vardag och ökar deras lönsamhet genom att erbjuda kvalitativa industrikomponenter och tjänster till lägsta totalkostnad. Vi finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med över 330 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder SEK. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information om företaget, besök gärna Momentums hemsida: www.momentum-industrial.com