Woolpower söker Marknadskommunikatör/Digit...

Woolpower söker Marknadskommunikatör/Digit...

Om tjänsten
Som Marknadskommunikatör på Woolpower arbetar du med både stora som små uppgifter. Du kommer vara en del av ett marknadsteam och arbeta både strategiskt och operativt med varumärket och företagets utåtriktade kommunikation. Woolpower har tydliga, framarbetade och kommunikativa mål som bygger på en stark värdegrund. En stor del av ditt arbete handlar om att nå ut med rätt budskap där de digitala kanalerna är tongivande. Tjänsten är placerad i Östersund.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Du har omfattade kunskap om digital marknadsföring, textproduktion samt att arbeta med varumärkesbyggnad, på både ett strategiskt och operativt plan. Du har en positiv och prestigelös inställning samtidigt som du är trygg i att fatta egna beslut. Du har lätt för att skapa relationer och trivs med att vara ett ansikte utåt för företaget. Du är en van projektledare och klarar av att strukturera och organisera för att nå satta mål. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper av Google Adwords, Google Analytics, Facebook Business manager och Adobeprogrammen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jessica Flodin
Telefon 063-140481
Område Östersund
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Woolpower är Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Idag är vi cirka 100 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.