Utvecklare

Utvecklare

Om tjänsten
Som en av våra kollegor programerar och testar du framtidens digitaliseringsverktyg till våra kunder. Du levererar hållbara lösningar utan onödig komplexitet. Du bidrar till Realbridge och våra kunders konkurrenskraft, genom att ta ansvar för din roll i teamet och som ansikte mot våra kunder.

Vill du vara med och utveckla nästa generations Realbridge?
Som framgångsrik kandidat tillför Du en positiv attityd och ett brinnande intresse för teknik. Du förstår vikten av att tänka igenom innan men vet samtidigt när det är dags att sätta igång. För att du ska passa in hos oss är det vikigt att du är prestiglös, har lätt för att samarbeta och ta till dig nya arbetsuppgifter även om det innbär att du måste gå utanför din befattningsbeskrivning.

Du har teknisk kompetens, erfarenhet och intresse inom C#, .NET eller likvärdigt objektorienterat språk t ex Java och Pyton.
Meriterande är högskoleutbildning inom produktutveckling eller systemvetenskap. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet. Du behärskar engelska i tal och skrift utan problem. Vi söker både en frontend-utvecklare och en backend-utvecklare meriterande är om du har erfarenhet inom något av detta.

Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jessica Flodin
Telefon 063-140481
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Realbridge har utvecklat ett smartphonebaserat verktyg som genom en enkel scanning av QR-koder skickar säker information och möjliggör synlig registrering i realtid. Verktyget underlättar och effektiviserar rapporteringen vilket i sin tur skapar ordning och säkerhet i kundernas administration. Våra kunder finns främst inom branscher med tillgångar utspridda på många platser, exempelvis fastighetsbolag, hotell, energibolag mfl. Vi på Realbridge är ett litet team på fyra personer med stora ambitioner och söker nu efter ytterligare lagspelare.