Testförare till Advali

Testförare till Advali

Advali AB har många års erfarenhet av att testa fordon i en rad olika miljöer. Vi använder idag hela vårt härliga Sverige som testområde för ny spjutspetsteknologi inom tunga fordon. Vi testar främst bussar och lastbilar, för våra kunders räkning, som kan köpas på marknaden om några år. Det som främst präglar vårt sätt att arbeta är vår möjlighet att skräddarsy lösningar som är flexibla för våra kunder.Om tjänsten
Vi söker nu nya testförare som kan komplettera vårt nuvarande team!

Som testförare kommer du att kombinera arbetet som yrkeschaufför med att dokumentera och redogöra för vad du upplever under dina körpass genom både tal och skrift. Själva körningen är en viktig del av datainsamlingen, men det viktigaste är att du vill berätta om samt beskriva din körupplevelse samt vad som händer med fordonet under körningen. Du kommer att köra lastbilar på allmän väg med förbestämda sträckor och rutter.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och med körkortsbehörigheten CE. Det är meriterande med DE. Du kan ha nytta av att ha erfarenhet av lastbilsmekanik eller annan teknisk bakgrund. Som person ser vi att du är engagerad, noggrann och ordningsam. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har god erfarenhet av datorer då tjänsten kräver det. Du är van att arbeta självständigt och med ett analytiskt samt nyfiket förhållningssätt för att kunna upptäcka eventuella fel på fordonet som du testar.

Övrigt
  • Tjänsten omfattar heltid
  • Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse
  • Kollektivavtal enligt Almega Tjänsteföretagen
Låter detta som något som skulle kunna passa dig som person? Skicka då in din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Josefin Pettersson
Telefon 063-140485
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en HR-partner som stöttar våra kunder genom alla tänkbara personalfrågor och rekryteringsprocesser. Vi verkar inom många olika branscher, men gemensamt för våra kunder är att de får personalarbetet utfört - av rätt kompetens.