Tages Konditori & Kök rekryterar platschef

Tages Konditori & Kök rekryterar platschef

Som Platschef på Tages konditori & Kök är det du som leder och utvecklar den dagliga verksamheten inom bageri/konditori, butik, kök, hamburgeria och restaurang. Du har nära samarbete och delat personalansvar med VD samt kommer i förlängningen även finnas som stöd för Tages systerverksamhet Edenbos Konditori & Butik.
Du arbetar förebyggande och utvecklande inom områden som kvalitet, marknadsinsatser, produktion och ledarskap. Som platschef ansvarar du för att våra resurser används på bästa sätt genom att skapa motiverade och delaktiga medarbetare samt leda och organisera arbetet på ett tydligt och energifullt sätt.

I dina arbetsuppgifter ingår att följa upp ekonomiska nyckeltal samt praktiskt hantera viss fakturering och budgetering.
Du kommer vara ytterst ansvarig för schemaläggning och om det krävs, även understödja driften inom verksamhetens samtliga arbetsgrupper.
Du kommer också arbeta med arbetsmiljöfrågor i strävan mot att arbetet kan utföras utan risk för ohälsa eller olycksfall.

Kvalifikationer
Du har en längre branscherfarenhet och tidigare ledarerfarenhet med personalansvar. Du ska motiveras av att utveckla och driva Tages framåt och vi ser gärna att du har dokumenterade kunskaper inom ledarskapsutveckling eller liknande. Du känner dig bekväm i Office-paketes alla delar och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Som person är du handlingskraftig, driven och energifull och har en förmåga att sprida positivitet och engagemang till din omgivning.
Tyngdpunkten i din kompetens kommer att läggas vid personliga egenskaper och erfarenheter.

Arbetstiden är på 80 - 100% utifrån överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin von Friedrichs
Telefon 063-140483
Område Östersund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tages Konditori & Kök är ett familjeföretag med traditioner sedan 1952. Sedan 2016 är även Edenbos Konditori & Kök en del av bolaget.
Vi har under åren utvecklats till ett modernt företag som står för att bevara de genuina kafétraditionerna och samtidigt våga tänka framåt genom ständig förändring.
Vi är totalt ca 30 anställda och verksamheten består av bageri/konditori, kök, hamburgeria och restaurang. Vårt kafé erbjuder både klassiska bakverk och spännande nyheter. I restaurangen serveras frukost, dagens lunch och middag - alla dagar i veckan och alltid med vegetariska alternativ.
I Hamburgerian finns bland annat våra egna populära hamburgare på jämtländskt kött, vego- och veganburgare som serveras med bröd, mos och dressing som vi gör på plats.
Vi arbetar för att ständigt höja kvalitén på våra produkter och använder så långt det är möjligt närproducerade och svenska råvaror.