Personalkonsult

Personalkonsult

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult hos oss är ditt huvudsakliga uppdrag att stötta våra kunder inom HR-relaterade frågor. Du kommer dels jobba operativt med arbetsmiljö, rehabilitering, löneprocesser, arbetsrättsliga frågor och rekrytering. Du kommer också jobba strategiskt med omorganisationer, employer branding, chefscoachning och att hålla utbildningar främst inom arbetsmiljö. Inom ramen för ditt uppdrag ingår även den viktiga uppgiften att vårda kundrelationer, jobba med nykundsbearbetning och införsäljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom Personal och Arbetsliv eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med HR-processer hos en större arbetsgivare samt om du har erfarenhet av fackliga förhandlingar. Du ska också vara intresserad av verksamhetsfrågor och ha lätt för att sätta dig in i olika verksamheter.

Du har en förmåga att påverka och övertyga andra samtidigt som du också kan hantera ändrade förhållanden och förutsättningar. Det är viktigt att du kan anpassa dig till olika människor och situationer och har en förmåga att balansera olika krav. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och kräver att du är duktig på att driva dig själv, planera din tid och organisera ditt arbete.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansönan.

Hos Min Byrå kommer du få en stimulerande vardag med spännande utmaningar. Du kommer få ett brett nätverk och erfarenhet av många olika branscher. Vi erbjuder stor flexibilitet genom mycket eget ansvar och förtroendearbetstid. Vi jobbar också aktivt med friskvård, sociala aktiviteter och att värna om våra anställda.
Mer info
Kontaktperson Jessica Flodin
Telefon 063-140481
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Min Byrå är en extern personalavdelning som hjälper chefer och företagsledare att hantera deras viktigaste tillgång, personalen! Min Byrå grundades 2015 och har sedan starten kommit att bli en mycket attraktiv tjänst. Idag består vi av tre personer med olika specialistområden inom arbetsrätt, arbetsmiljö och hälsa/rehabilitering. Tillsammans ansvarar vi för att säkerställa att det finns förutsättningar för ett professionellt och tillgängligt HR-stöd oavsett fråga eller bransch.