Kundutvecklare

Kundutvecklare

Realbridge söker en kollega som trivs i en bred roll inom marknad, sälj och leverans. Den breda rollen kräver att du är något av en mångkonstnär. Du blir vår "Superhjälte" på företaget eftersom dina uppgifter spänner över flera områden. Som superhjälte på Realbridge kommer du vara en viktig lagspelare.

Vi söker dig som gärna tar egna initiativ och tycker om att arbeta med flera parallella uppgifter. Som person uppskattar du både självständigt arbete och att samarbeta med dina kollegor. Ditt intresse för teknik och IT gör att du lätt sätter dig in i Realbridges produkter och självständigt kan sälja, samt supporta våra kunder. Du som söker tjänsten är kommunikativ, verbal och gillar nya kontakter.

Som vår superhjälte kommer du ha löpande kontakt med kunder. Du kommer ta fram marknadsföringsmaterial samt produktmanualer. Du skriver nyhetsbrev, uppdaterar hemsidan så att den ständigt är aktuell och beställer QR-koder. Du kommer även ansvara för publicering av innehåll i våra sociala kanaler och sätta upp en plan för det.

Egenskaperna hos en superhjälte är inte alltid medfödda, utan kan utvecklas genom en specifik händelse i livet. Precis som Spiderman och Wonder Woman som tränade innan de gav sig på sin största nemesis, vill vi att du växer i din roll hos oss. Vi sätter ett stort värde i personlig lämplighet och ser gärna att du står i starten av din karriär eller är under utbildning.

Vänta inte med att söka, urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jessica Flodin
Telefon 063-140481
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Realbridge har utvecklat ett smartphonebaserat verktyg som genom en enkel scanning av QR-koder skickar säker information och möjliggör synlig registrering i realtid. Verktyget underlättar och effektiviserar rapporteringen vilket i sin tur skapar ordning och säkerhet i kundernas administration. Våra kunder finns främst inom branscher med tillgångar utspridda på många platser, exempelvis fastighetsbolag, hotell, energibolag mfl. Vi på Realbridge är ett litet team på fyra personer med stora ambitioner och söker nu efter ytterligare lagspelare.