Supporttekniker till Medius!

Supporttekniker till Medius!

Inledning:

Är du nyfiken och tekniskt intresserad? Vill du vara med på en framgångssaga tillsammans med ett gäng sköna individer där aktiviteter likväl som god frukost är en del av vardagen?

Då är detta tjänsten för dig. skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Medius supporttekniker till deras härliga team. Medius kontor ligger centralt beläget i moderna fräscha lokaler i Östersund och där är stämningen alltid är på topp, frukost serveras varje morgon och sociala aktiviteter finns ofta på agendan. Tro oss, du vill vara en del av denna framgångssaga.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen
  • Få vara en del av en spännande tillväxtresa
Arbetsuppgifter:
  • Teknisk support gällande integration mot olika ekonomisystem samt tilläggsmoduler.
  • Ta fram och i vissa fall bygga kundunika anpassningar med hjälp av SQL-kod.
  • Applikatorisk support för de produkter / tjänster vi tillhandahåller.
  • Vara med och löpande påverka/utveckla våra processer inom teamet.
Vi söker dig som:

Har ett stort tekniskt intresse och har tidigare erfarenhet utav teknisk support. Har du dessutom koll på SQL och kan förstå en "Stored Procedure" är det ett riktigt stort plus, men inget krav för tjänsten. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal som i så väl skift då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos MediusGo. Du är nyfiken och drivs av problemlösning. Utöver detta har du lätt för att kommunicera olika typer av människor och brinner för kundnöjdhet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!