Utvecklare till Medius!

Utvecklare till Medius!

Vill du hänga med på en unik internationell resa och samtidigt ha så kul som möjligt?
Har du även de tekniska kraven med dig i bagaget? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Medius räkning en systemutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Medius.

Medius gör en unik internationell resa och behöver stärka upp sitt härliga RnD team för tjänsten MediusGo med ytterligare en utvecklare som vill vara en del utav en företagskultur utöver det vanliga. Du kommer givetvis få en gedigen introduktion för att få de allra bästa förutsättningarna att komma in i arbetet. Hos Medius erbjuds generöst friskvårdsbidrag, mycket bra pensionsavsättning, frukostar och självklart teamaktiviteter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Du kommer använda Microsoft Visual Studio som utvecklingsverktyg, framför allt programmeringsspråken C# och Vue.js.
Det dagliga arbetet sker i Jira och Azure DevOps mot en versionshantering i Git så har du tidigare erfarenheter av det är det ett stort plus.

Vi söker dig som:
Du är självgående och har god analysförmåga. Du kommer trivas hos Medius om du även har god social förmåga och är en riktigt lagspelare. Vidare är du initiativtagande, lyhörd samt trivs att jobba kvalitativt i ett högt tempo. Du besitter en god förmåga att kommunicera kring problem och lösningar samt är noggrann i ditt arbete för att leverera på topp.
Har du dessutom SQL som ytterligare ett språk då är det plus för det. Grundläggande kunskaper inom ekonomi/bokföring är meriterande då hela tjänsten handlar om elektronisk fakturahantering och delar kring det.

OMFATTNING: Heltid, Rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.medius.com/sv/
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Medius utvecklar marknadens bästa applikation för elektronisk fakturahantering för små och medelstora företag. I dagsläget har vi kunder i flera olika branscher främst i Norden och Nordamerika. MediusGo är en solid, säker och innovativ molnlösning med en högintelligent AI-motor som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar hela attestflödet. Vi håller alltid en hög utvecklingstakt och tillsammans med våra kunder ser vi till att våra applikationer alltid ligger i framkant med högt fokus på stabilitet, säkerhet och innovation. Idag ingår MediusGo i Medius-koncernen med över 500 anställda, kontor i nio länder (huvudkontor i Sverige) och kunder i över 40 länder.