Rekrytering av en supporttekniker till Medius Ascendo!

Rekrytering av en supporttekniker till Medius Ascendo!

Är du IT-intresserad och vill få möjligheten att växa ihop med ett företag i expansionsfas? Den här rollen är rätt för dig som både vill möta kunder över telefonen och som gillar att lösa tekniska problem. Har du ett kreativt sinne och vill använda det i din kontakt med kunder? Läs då vidare för Medius Ascendo söker nu dig som har driv och engagemang att vara med på deras tillväxtresa!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Medius Ascendos räkning en supporttekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Medius Ascendo.

Medius Ascendo expanderar kraftigt och har nu kommit iordning på det nya kontoret i Östersund. Detta innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och bara du själv sätter gränsen för vad du kan uppnå. Inför din start kommer du få en introduktion för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. I den här rollen kommer du att lära dig massor och utvecklingskurvan kommer att gå rakt uppåt. De sitter i nya, fräscha lokaler och har en härlig stämning på kontoret.

För Medius Ascendo är det absolut viktigaste att medarbetarna trivs! Därför har de flertalet förmåner så som gemensam frukost, pensionsavsättningar, aktiviteter på kontoret, flexibla arbetstider, friskvårdslösningar och mycket mer! I takt med Medius Ascendos utveckling kommer det att för rätt person finnas goda möjligheter att växa inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius Ascendo önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du sitta på avdelningen för support, eftermarknad, teknisk leverans samt integration. Medius Ascendo arbetar med elektronisk fakturahantering och dina kunder kommer att uteslutande vara företagskunder. Du kommer både fungera som support men även vara delaktig i teknisk leverans till kunden. Ingen försäljning kommer att ingå i arbetet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Teknisk support gällande integration mot olika ekonomisystem
  • Utbildningar i hur kunderna använder fakturahanteringssystemet
  • Optimeringar av systemet
Vi söker dig som

Har ett stort tekniskt intresse och vill bidra med din kompetens till kunderna på daglig basis! Du är tekniskt kompetent och har kunskaper i Microsoft SQL*. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska då arbetsuppgifterna och kontakten med kunderna kräver detta. De kunskaper vi har som grundkrav av att du vet vad "SELECT * FROM..." betyder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Medius Ascendo. Du är serviceinriktad och har god social kompetens då dina arbetsdagar kommer innefatta mycket kundkontakt. Du har ett stort konsekvenstänk och är ansvarsfull då du kommer att arbeta i kundernas olika databaser. Vidare trivs du i ett arbetsklimat där det är lättsam stämning och högt i tak.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Medius Ascendo AB och har sitt huvudkontor i Östersund och det var också där de startade år 2003. Rötterna sitter djupt, men de har inte suttit stilla. Tvärtom! De har med envishet och energi erövrat hela Sverige med sina lösningar för elektronisk fakturahantering.

Med snart 15 år i branschen har de byggt upp en kundbas på cirka 1000 företag och är en av de största aktörerna på marknaden. Idag ingår de i Mediuskoncernen som har över 200 anställda, kontor i åtta länder (huvudkontor i Sverige) och kunder i över 40 länder. Medius förvärvade dem år 2013, och det ger dem soliditet och extra kraft att fortsätta att utveckla sin verksamhet och sina produkter - med engagemang och fokus på kvalitet och nöjda kunder.
Läs mer på www.mediusflow.com
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.