Rekrytering av Integrationsutvecklare till Medius Ascendo!

Rekrytering av Integrationsutvecklare till Medius Ascendo!

Vill du hänga med på en unik internationell resa och samtidigt ha så kul som möjligt? Har du SQL som språk och tidigare erfarenheter av databaser? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Medius Ascendo's räkning en integrationsutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos

Medius Ascendo gör en unik internationell resa och behöver stärka upp sitt härliga RnD' team med ytterligare en integrationsutvecklare som vill vara en del utav en företagskultur utöver det vanliga. Du kommer givetvis få en gedigen introduktion för att få de allra bästa förutsättningarna att komma in i arbetet. Hos Medius Ascendo erbjuds generöst friskvårdsbidrag, frukostar och självklart roliga aktiviteter tillsammans med teamet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius Ascendo's önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer använda Microsoft Visual Studio som utvecklingsverktyg, programmeringsspråken C# eller VB.net. Du kommer även utföra transaktioner och dataöverföringar via databaser, filer eller API:er i arbetet.
Det dagliga arbetet sker i Azure DevOps mot en versionshantering i Git så har du tidigare erfarenheter av det är meriterande.

Vi söker dig som

som är självgående och har god analysförmåga. Du kommer trivas hos Medius Ascendo om du även har god social förmåga och är en riktigt lagspelare. Vidare är du initiativtagande, lyhörd samt trivs att jobba kvalitativt i ett högt tempo. Du besitter en god förmåga att kommunicera kring problem och lösningar samt är noggrann i ditt arbete för att leverera på topp.
Har du SQL som språk och erfarenhet av databaser är önskvärt och grundläggande kunskaper inom ekonomi/bokföring är meriterande.

OMFATTNING: Heltid, Rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vi som utvecklar Ascendo Invoice, marknadens bästa lösning för elektronisk fakturahantering, heter Medius Ascendo AB och vi har vårt huvudkontor i fantastiska Östersund.

Här har vi huserat sedan starten 2003 och har sedan dess erövrat hela Sverige med Ascendo Invoice, vår molnbaserade lösning som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar hela attestflödet. På så sätt kan du minska - eller helt ta bort - manuella arbetsuppgifter och tidstjuvar i ditt dagliga arbete.

Vi håller en hög utvecklingstakt och tillsammans med våra kunder ser vi till att vår lösning ligger i framkant. Våra medarbetare stödjer fler än 1000 kunder över hela Norden genom lokala kontor och ett växande partnernätverk. Idag ingår vi i Mediuskoncernen som har över 350 anställda, kontor i åtta länder (huvudkontor i Sverige) och kunder i över 40 länder vi. Vi är en global koncern där Acendo även finns i Nordamerika, ascendo.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.