Klingar SQL som ljuv musik i dina öron? Se hit!

Klingar SQL som ljuv musik i dina öron? Se hit!

Vill du bli involverad i våra kunders utmaningar och problem samt använda dina tekniska kunskaper till att lösa dem - antingen på egen hand eller tillsammans med dina kollegor? Du har nu möjligheten att kombinera ditt intresse för konfiguration, integrationer och användbarhet med att bygga goda kundrelationer då vi på Medius Ascendo söker en teknisk produktspecialist!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Medius Ascendos räkning en teknisk produktspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Medius Ascendo.

Medius Ascendo expanderar kraftigt och har precis flyttat sitt huvudkontor till vackra Östersund! Detta innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och bara du själv sätter gränsen för vad du kan uppnå. Inför din start kommer du få en introduktion för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. De sitter i nya, fräscha lokaler och har en härlig stämning på kontoret. I dagsläget är de en grupp om åtta personer som arbetar med utveckling som du kommer tillhöra och som ser fram emot att du ska komma på plats!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius Ascendo önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk produktspecialist kommer du att tillhöra avdelningen för eftermarknad och integration, en grupp som i nuläget består av 8 personer. Medius Ascendo arbetar med en molnbaserad lösning för elektronisk fakturahantering och dina kunder kommer uteslutande att vara företagskunder. Du kommer arbeta med support, tex teknisk support gällande integration mot olika ekonomisystem samt utbildning för våra kunder i hur de bäst använder systemet. Utöver detta kommer du även vara delaktig i vår tekniska leverans till kunden och då använda dig av Microsoft SQL.

Vi söker dig som

Har ett stort tekniskt intresse, är vass i Microsoft SQL och vill arbeta med det på daglig basis! På Medius Ascendo tar man stor hänsyn till personlighet vilket i rollen som teknisk produktspecialist innebär att du är serviceinriktad och har god social kompetens då dina arbetsdagar kommer innefatta mycket kundkontakt. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla relationer och kommunicera, både på svenska och engelska, samt att du har en professionell attityd och hög arbetskapacitet. Du har ett stort konsekvenstänk och är ansvarsfull då du kommer att arbeta i kundernas olika databaser. Vidare trivs du i ett arbetsklimat med lättsam stämning och högt i tak.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Medius Ascendo är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering. Lösningar integreras enkelt till alla ledande ekonomisystem och syftar till att effektivisera och automatisera hela processen från order och inköp till fakturagodkännande och betalning. 2013 förvärvades Ascendo och ingår numera i Mediuskoncernen. Vår företagskultur ger dig möjlighet att påverka företagets riktning och din karriär samtidigt som du har stabilitet, fördelar och karriärmöjligheter inom ett globalt växande företag med amerikanska ägare. Läs mer på www.mediusflow.com
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.