Supporttekniker Fujitsu

Supporttekniker Fujitsu

Supporttekniker - Östersund

Till vår kund Fujitsu söker vi en duktig och engagerad Supporttekniker med teknisk bakgrund, till deras kontor i Östersund, för diagnos gällande bankomater.

Arbetsuppgifter

Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Det är meriterande med erfarenhet från produkter som tex bankomater och dess utrustning. Du kommer bl a att ge support till våra fälttekniker genom att göra en fördiagnos gällande bankomater, vilket kräver ett metodiskt och noggrant arbetssätt. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.
Du är engagerad, entusiastisk, noggrann och mycket serviceinriktad.

Skiftgång
Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar

Vi söker dig som:
  • Har minst 2 års erfarenhet inom IT Support och erfarenhet av fördiagnostik gällande bankomater.
  • Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Hög pedagogisk förmåga
  • God teknisk kunskap
  • Mycket hög servicekänsla
  • Innehar körkort
Både svensk- och engelsktalande kunder förekommer varför vi vill att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på båda språken. Även nordisktalande kunder förekommer.

Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MoxieTech Group AB och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB, Multiekonomerna AB samt Work And Passion.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars (1 dag kvar)