Marsblade söker CMO (Marknads- och Försäljningsansvarig)

Marsblade söker CMO (Marknads- och Försäljningsansvarig)

"Är det dig vi söker? Är du sugen på att anta utmaningen?"

Vi söker nu dig som vill vara med om att ta företaget till ”nästa nivå”. I rollen som CMO kommer du att ha att helhetsansvar för våra marknads- och försäljningsaktiviteter. Det innebär att du genom att verka såväl operativt som strategiskt ser till att skapa synlighet och efterfrågan av våra produkter. Genom kreativa och offensiva idéer ser du till att skapa ökad marknadsnärvaro och skapa ett ökat säljtryck. Du är direktrapporterande till CEO och ingår givetvis i företagsledningen.

Vi ser helst att din placeringsort är Östersund/Åre.

Vem är du?

Vi söker dig som är tempostark, uthållig och prestigelös. Du kommer att vara en nyckelperson i vår utvecklingsresa framåt, varför det är viktig att du är analytiskt och strategiskt lagd med ett utvecklat proaktivt affärstänk. Då vi är i ständig utveckling behöver du trivas med ett högt arbetstempo Du är trygg i dig själv och vågar fatta beslut. Som person och ledare är du innovativ och initiativrik och har förmågan att se både helheten liksom avgörande detaljer.

Kompetensmässigt har du en relevant bakgrund inom marknadsföring/försäljning. Du har uppdaterade kunskaper när det gäller digitala arbetssätt/e-handel och är "hemtam" i att jobba med sociala medier marknadsmässigt. Du bidrar med nytänkande och har idéer för hur vi ska ta nya marknader och målgrupper och du är inte rädd för att tänka nytt och utanför ”boxen”. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationellt sälj- och marknadsföringsarbete.

För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att bygga långsiktiga och förtroendefulla affärsrelationer, ha en mycket god kommunikativ förmåga och vara en lyhörd lagspelare med ”fötterna på jorden”.

Omfattning/Arbetstider/Lön:

Tillsvidareanställning/Heltid/Dagtid

Fast Månadslön (incitaments- och bonusinslag kan överenskommas)

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Jämtland.

Du ansöker via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se

Urval sker löpande varför du är VÄLKOMMEN med din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Östersund
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 okt 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flow Motion Technology AB är ett sport- och produktutvecklingsbolag. Bolaget har en patenterad teknologi som är applicerbar på flertalet produktkategorier inom skridskor, inlines och skidor. Teknologin har potential att revolutionera samtliga områden på samma sätt som carvingskidan en gång förändrade skidindustrin. Den långsiktiga strategin är att licensiera ut sin teknologi till etablerade aktörer.

Ett av koncernens dotterbolag Marsblade (www.marsblade.com) är nischad mot hockey. Bolaget har idag tre världsprodukter som på kort tid har fått starkt genomslag på den globala hockeymarknaden. Produkterna gör att du blir en bättre spelare både på och utanför isen, allt tack vare den unika FMT-teknologin. Användandet är väl utbrett och idag använder över +300 NHL-spelare någon av Marsbladeprodukterna. Under hösten 2021 kommer en ny isskena lanseras vilket har potential att sätta en ny standard för sporten. Marsblade har flertalet namnkunniga spelare kopplade till sig. Några exempel är Auston Matthews (Toronto Maple Leafs), Henrik Zetterberg och Niklas Kronwall som är aktieägare och viktiga ambassadörer för bolaget.