Sjuksköterska till sommaruppdrag Jämtland

Sjuksköterska till sommaruppdrag Jämtland

OM OSS:
Magnifiq Kompetens är ett bemanningsbolag med rötterna i norrland. Vi och våra konsulter värdesätter en öppen dialog och slår ett extra slag för det som är äkta, genuint och pålitligt. Vi har uppdrag på både kommun- och regionnivå över i stort sett hela landet. Hör av dig redan idag och berätta hur du vill att din arbetssituation ska se ut i form av uppdrag och schemaläggning - vi jobbar för dig, inte tvärtom.

OBS: Denna annons är inriktad på Östersund, vill just du däremot jobba någon annanstans i landet är vi ändå mycket intresserade av att tala med dig.

Just nu söker vi flertalet sjuksköterskor till uppdrag i och kring Östersund / Jämtland. Vi söker bland annat personal till följande avdelningar:
  • Blod, mage & njure: vecka 23-35. Behov av 11 personer. Roterande schema dag/kväll/natt.
  • Lungavdelning: v.23-35. Behov av 4 personer. roterande schema dag/kväll/natt.
  • Infektion: v.23- 36. Behov av 4 personer. Roterande schema dag/kväll/natt.
  • Stroke: v.25-34, roterande schema dag/kväll/natt.
  • Stroke: v.25-34, endast natt.
Utöver detta har vi flertalet uppdrag inom äldrevården, SÄBO och hemsjukvården. Distriktssköterskor är meriterande, men inget krav.
Nattorganisationen i Östersund har just nu aktuta behov, om det låter intressant så vill vi prata med dig redan igår!

Ju fler sammanhängande veckor du kan jobba desto bättre är det, men vi är intresserade av att tala med dig även om din situation endast tillåter enstaka veckors arbete.

OM DIG: Magnifiq Kompetens söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Leg. sjuksköterska och som söker en långsiktig lösning med ett modernt bemanningsbolag.

Vi ger dig bland annat:
  • Attraktiva lönevillkor
  • Tjänstepenison
  • Trygghet i form av försäkringar
  • Resor och boende vid behov
  • Vilka förmåner kräver just din situation? Prata med oss, vi är aldrig omöjliga när det gäller rätt kandidat.
Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vi är nära sommaren och uppdragen fylls på i rasande fart - ju fortare vi får byta ett par ord med varandra desto större är chansen att vi hittar det perfekta uppdraget till dig.
Mer info
Kontaktperson Robin Gogberg
Telefon 072-4500004
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.magnifiq.nu
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Magnifiq Kompetens - vågar du jämföra dina nuvarande villkor med våra? Vi bemannar svensk sjukvård från norr till söder och du som konsult ligger i fokus. Hela tanken bakom vårdbemanning är att du ska få jobba som du vill, när du vill. Vi jobbar för dig - inte tvärtom.