Bilmekaniker

Bilmekaniker

Trots Corona var 2020 ett bra år för Mabil och vi söker nu en bilmekaniker till vår verkstad i Östersund. Verkstaden är auktoriserad för Suzuki och Isuzu. Men tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märkena. På verkstaden finns idag en kundmottagare och 2 mekaniker.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som idag arbetar som mekaniker och har några års erfarenhet. Gymnasieutbildning är meriterande, likaså erfarenhet av felsökning med diagnossystem. Vi ställer höga krav på att du känner ansvar över ditt utförda arbete och inte lämnar något halvfärdigt. Du behöver vara självgående och vi värdesätter viljan att hjälpa till att utveckla bolagets verksamhet. Våra medarbetare är Mabils viktigaste tillgång, och vårt fokus mot kunden är tydligt, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Att behärska svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Vi växer och vi jobbar kontinuerligt med att bredda vår verksamhet, för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss och att testa de övriga positionerna som Mabil kan erbjuda.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan

Maila din ansökan som ska bestå av CV och personligt brev till mattias@mabil.se.

Sista ansökningsdatum är 2021-04-30

Frågor besvaras av Mattias Dahlgren, 063-12 67 15.
Mer info
Kontaktperson Mattias Dahlgren
Telefon 063-126715
Email Mejla Mattias Dahlgren
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mabil.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Mabil

Mabil startades 2004 i Östersund, så vi närmar oss 20 års erfarenhet av att sälja och serva bilar. Målet har sedan starten varit att erbjuda ett "tryggare billiv", och med den devisen har vi levererat fler än 5 000 bilar. Sedan 2015 är vi återförsäljare för Suzuki och från mars 2021 säljer vi även Isuzu. Utöver bilhall har vi egen serviceverkstad där vi erbjuder service, reparationer och däcktjänster. Genom god service vill vi skapa långvariga kundrelationer där vi levererar en produkt utifrån kundens behov och krav. Vår målsättning är att kunna erbjuda kunden en helhetslösning för bilägande och vi strävar hela tiden efter att utveckla vårt utbud av tjänster.