Verkstadscoach till OKQ8

Verkstadscoach till OKQ8

Med anledning av samarbetet med OKQ8 där MECA och OKQ8 tillsammans ska vidareutveckla och förfina OKQ8:s bilverkstadskoncept söker vi nu ytterligare en person som ska verka som verkstadscoach för OKQ8:s bilverkstäder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta i din region med implementering och affärsutveckling av konceptet OKQ8 Bilverkstad samt att bygga upp och vidhålla kundrelationerna. Du skall föra en effektiv och tight kommunikation mellan OKQ8 och MECAs organisation för att skapa optimal genomslagskraft av mervärden i konceptet. Du har budgetansvar för din region.

Tjänsten kommer att verka i Mellansverige och norrut, vi är därför flexibla med placeringsort men någonstans mellan Söderhamn - Östersund - Umeå är lämpligt. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta kedjechef Johan Christersson.

För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Varför ska du arbeta på MECA?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. MECA är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra! Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Christersson
Telefon 0701-83 99 50
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak - ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. MECA ingår i Mekonomen Group.