Mabil söker Bilmekaniker

Mabil söker Bilmekaniker

Mabil startades 2004 i Östersund - vi börjar alltså närma oss 20 års erfarenhet av att sälja och serva bilar. Målet har sedan starten varit att erbjuda våra kunder ett tryggare billiv, och med den devisen har vi levererat över 6 000 fordon. Sedan 2015 är vi återförsäljare för Suzuki och från mars 2021 representerar vi även Isuzu. Utöver bilhallen har vi egen verkstad där vi erbjuder service, reparationer och däcktjänster.

Genom god service vill vi skapa långvariga kundrelationer där vi levererar en produkt utifrån kundens behov och krav. Vi strävar efter att kunna erbjuda kunden en helhetslösning för bilägande och vi arbetar löpande med att utveckla vårt utbud av tjänster.

Utöver verkstaden i Odenskog har vi startat upp en verkstad på Frösön, därför söker vi nu fler bilmekaniker. Vi är auktoriserad verkstad för Suzuki och Isuzu, ansluten som MECA-verkstad samt även certifierade som Godkänd Bilverkstad. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar av alla märken. På verkstäderna finns i dagsläget två kundmottagare och tre mekaniker.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av yrket. Gymnasieutbildning är meriterande, likaså erfarenhet av felsökning med diagnossystem. Vi ställer höga krav på att du känner ansvar över ditt utförda arbete samt gör det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Du behöver vara självgående och även ha viljan att hjälpa till att utveckla bolagets verksamhet. Våra medarbetare är Mabils viktigaste tillgång, och vårt fokus mot kunden är tydligt - därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Att behärska svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Vi jobbar kontinuerligt med att bredda vår verksamhet - för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Eventuella frågor besvaras av Annika på telefon 063-12 67 19 alternativt e-post annika@mabil.se

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mabil.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)