Vi söker nu en driven och intresserad mekaniker till MECA+ Östersund!

Vi söker nu en driven och intresserad mekaniker till MECA+ Östersund!

MECA+ är framtidens kundservicekoncept där kunden står i centrum. Med en trivsam miljö och hög grad av kundservice vänder vi oss till de kunder som vill ha ett helhetserbjudande av tjänster och lösningar till sin bil.

Är du noggrann, effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor – i så fall kommer du att trivas hos oss! Som bilmekaniker får du arbeta med allt ifrån enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer.

Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar.

Tjänsten är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Tomas Sundberg
Telefon 0725030102
Email Mejla Tomas Sundberg
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.meca.se/bilagare/hitta_verkstad/ostersund/698_mecaplus_bilverkstad_och_bilservice_i_ostersund
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. MECA ingår i Mekonomen Group.