Fastighetsmäklare, Ludvig & Co Östersund

Fastighetsmäklare, Ludvig & Co Östersund

Är du en relationsskapare som vill arbeta för Sveriges största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter? Trivs du bäst med varierande arbetsuppgifter och när du hela tiden kan utmana dig själv? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) har en bred och gedigen kompetens över hela landet och det är så vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till fler lyckade fastighetsaffärer.

Om tjänsten

I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till Ludvig & Co:s pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Hans Lantz berättar:

På kontoret i Östersund blir du en del av ett team på 6 skogliga medarbetare. Österund är ett av våra största kontor där vi totalt är 20 medarbetare inom Juridik, Ekonomi och Fastighetsförmedling. Som grupp värdesätter vi kreativitet och tillsammans arbetar vi på ett engagerat sätt för att skapa den bästa arbetsplatsen. Som chef drivs jag av tydliga målsättningar där vi jobbar för att stötta varandra och förväntar mig ett stort mått av självledarskap hos mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg.

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Vara registrerad fastighetsmäklare eller i slutet av din utbildning
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Erfarenhet av ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt
Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande.

Vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Hans Lantz, hans.lantz@ludvig.se eller tel. 063-157165

Sista dag för ansökan är 20210131.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Fastighetsmäklare, fastighetsförmedling, mäklare, mäklarassistent, fastighetsjobb, fastigheter, fastighet jobb, bli fastighetsmäklare, fastighetsrätt, jordbruk, skogsbruk, skog, lantbruk, konsult, lantbruksjobb, lantmästare, skogsmästare, skogsmästare jobb, mäklararvode, gröna jobb, karriär
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)