Montörer sökes till Wipro i Torvalla

Montörer sökes till Wipro i Torvalla

Om företaget:
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Kina, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. På fabriken i Östersund arbetar i dagsläget ca 100 personer.

Nu söker vi montörer till Wipro!

Beskrivning:
Som montör på Wipro kommer du arbeta med montering av olika delar till hydraulcylindrar och du kommer ansvara för kvalité och noggrannhet i arbetet. Vidare ska du vara kollegor behjälpig i produktionen och arbetsmomenten kan variera.

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har gått en praktisk gymnasial utbildning, såsom bygg-, industri eller fordonsprogrammet, alternativt arbetslivserfarenhet från något av dessa områden. Vana av att läsa ritningar och att montera efter dessa är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsform:
Visstid, med chans till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Skiftgång

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord: industri, produktion, montering, montör, ritningsläsning, fordon, bygg, snickare, hydraulcylindrar, Wipro
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)