Haraldssons Tunga Fordon söker mekaniker

Haraldssons Tunga Fordon söker mekaniker

Haraldssons Tunga Fordon AB är ett familjeägt företag som drivs utifrån kundnytta med en organisation där alla hjälps åt. Vi bedriver verkstad och försäljning av Mercedes-Benz lastbilar, påbyggnader, Komatsu anläggningsmaskiner, Deutz-Fahr traktorer med tillhörande redskap samt däck för tunga fordon. Hos oss har resan bara börjat och vi behöver därför starka medarbetare som vill vara med i utvecklingen mot våra högt ställda mål.

Läs gärna mer om oss på www.haraldssonsab.se.

Haraldssons söker mekaniker till tunga fordon

Vi har efter våra försäljningsframgångar med Mercedes-Benz och Komatsu sett ett behov av att komplettera personalstyrkan. Därför söker vi mekaniker som utför service och reparationer på dessa varumärken.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker med tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik och svetsning är meriterande. Du har en god datavana.

B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten.

För att trivas som mekaniker hos oss gillar du att ta eget ansvar och hitta lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är serviceinriktad, flexibel, ordningsam och självgående. Du utför reparationer med hög kvalitet och sätter kunden i fokus. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och har god kommunikationsförmåga på svenska.

Sysselsättningsgrad:Tjänsten är på heltid.

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag men dock senast 2018-06-08. Ansökan gör du via www.kornboden.se/lediga-jobb. Frågor om tjänsten? Kontakta Platschef Andreas Ehn på Haraldssons via 070-331 85 80 alt andreas.e@haraldssonsab.se.

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 8 juni (13 dagar kvar)