Handelskammaren Mittsverige söker Regionansvarig

Handelskammaren Mittsverige söker Regionansvarig

Handelskammaren Mittsverige är länken mellan näringslivet och det offentliga. Vi är en fristående och politiskt obunden organisation. Vi har lokal närvaro genom kontor i Östersund, Sundsvall och Örnsköldsvik. Vårt uppdrag är att främja tillväxt. Det gör vi bl a genom våra kärnområden - internationell handel, infrastruktur och kompetensförsörjning. Vi arbetar för att underlätta för företag i internationella affärer och är en del av ett internationellt nätverk av 12 000 handelskamrar i världen. Med internationella trender som urbanisering och globalisering blir det regionala perspektivet allt viktigare. För att stå sig i den globala konkurrensen behöver regionen vässa internationaliseringen.
Många tar en fungerande infrastruktur för givet. Det gör inte vi. Vi vet att det krävs ett hårt, kontinuerligt och ihärdigt arbete för att utveckla vår infrastruktur i takt med näringslivets behov. Infrastruktur har alltid varit en prioriterad fråga bland Handelskammarens medlemsföretag. Tillgången till välfungerande transporter, kommunikation och energiförsörjning är en förutsättning för god konkurrenskraft och ett modernt samhälle.
Vi prioriterar kompetensförsörjningsfrågan för att skapa en attraktiv region. Framtidens kompetensförsörjning ser vi som en av de största utmaningarna som näringslivet står inför. En utmaning som berör allt från att attrahera framtidens medarbetare till utbildningsval och arbetsmarknadskunskap.

Beskrivning:
I rollen som Operativt ansvarig ska du aktivt arbeta tillsammans med övriga anställda, våra medlemsföretag och övriga samarbetspartners med våra kärnfrågor. Du arbetar med att marknadsföra och profilera Handelskammarens verksamhet till såväl medlemsföretagen som externa samarbetspartners. Du kommer att vara delaktig i olika projekt både som initiativtagare, koordinator och ledare. Andra förekommande arbetsuppgifter är event, seminarier och utbildningar. I rollen förekommer resor inom området.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utåtriktad och som är en god relations- och nätverksbyggare. Du är en god organisatör och bidrar med en god struktur i ditt arbete. Det är en klar fördel om du har ett brett nätverk inom Jämtland/Härjedalen och att du brinner för vårt områdes bästa. Du är insatt i de möjligheter och utmaningar som finns i området. Rollen medför ett stort mått av kontaktytor och det gör att det är viktigt att du tycker om och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer med alla intressenter.
För att vara framgångsrik i befattningen är det viktigt att du är initiativrik och handlingskraftig med en god förmåga att driva och organisera ditt eget arbete mot uppsatta mål. Du är en "lagspelare" och kan anpassa dig till olika situationer och miljöer.

God förmåga i svenska och engelska är av stor vikt, både i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att kommer in med din ansökan snarast möjligt.
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval
  • Intervju 1
  • Slutligt urval
  • Intervjuer med Handelskammaren Mittsverige
  • Personlighetstest
  • Slutintervju
  • Referenstagning
  • Återkoppling och avslut
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.
Kornboden är en del av One Partner Group.

Sökord: handelskammaren, opinionsbildning, företagsamhet, projektledning, kompetensförsörjning, internationalisering, infrastrukturfrågor
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)