Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Östersund

Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Östersund

Vill du arbeta som fastighetsmäklare hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Till vårt kontor i Östersund söker vi nu en fastighetsmäklare. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning:
I din roll som Fastighetsmäklare kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Vem är du:
Vi ser att du är registrerad fastighetsmäklare eller i slutet av din utbildning. Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag. Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig:
För andra året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare och inom alla branscher.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa rådgivare. - Välkommen att växa med oss!

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-07-08.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se.
Tillsättning sker efter överenskommelse.
Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Fackliga representanter:
Pär Wiklund Unionen, par.wiklund@lrfkonsult.se, alternativt tel. 063-15 71 21
Maria Bellskog SACO, maria.bellskog@lrfkonsult.se, alternativt tel 060-67 88 03

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval (görs endast med CV och personligt brev som grund)
  • Telefonkontakt med ett första urval
  • Intervju
  • Slutligt urval och presentation för LRF Konsult
  • Referenstagning
  • Personlighetstest
  • Slutintervjuer
* Återkoppling och avslut
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (17 dagar kvar)