Mekaniker till Komatsu Forest i Östersund

Mekaniker till Komatsu Forest i Östersund

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker inom Komatsu Forest är du en nyckelspelare till att få eftermarknaden att fungera. Du bemöter kunden i deras vardag då fel uppstår, eller då service skall göras, Ditt arbete utför du ute på fältet i regionen samt i verkstaden. Du kommer felsöka, underhålla och reparera skogsmaskinerna inom ditt område. Du ansvarar själv för dokumentationen av service och underhåll.

Din profil

Du ska ha gått gymnasium med inriktning på fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Du känner dig trygg i att läsa och förstå el- och hydraulscheman. Du använder bilen i ditt arbete, därför kräver vi B körkort.
Meriterande med erfarenhet från skogsmaskinsbranschen, entreprenadbranschen eller tunga fordon, samt djupgående kunskaper inom hydraulik.
Samt kunskaper inom felsökning av applikationer. I arbetet ingår även en del repsvetsning.

Som person är du en driven och serviceinriktad mekaniker, du är van att hantera kunder i ditt vardagliga arbete och har hög grad av kvalitetsmedvetenhet och servicenivå. Du kommer arbeta såväl ensam ute hos kunderna samt i verkstadslokalen beroende på vilken service som skall utföras.

Övrig information

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan idag! Tjänsten kan tillsättas innan dess att ansökningstiden gått ut.
För mer information: kontakta Andreas Widmark på Konsultia 072-517 26 12
Mer info
Kontaktperson Andreas Widmark
Telefon 0725172612
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 14 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Komatsu Forest är idag en av världens största tillverkare av skogsmaskiner, för att utveckla sig och förbli marknadsledande behöver Komatsu Forest förstärka sin eftermarknadsorganisation i Östersund med en mekaniker till sin verkstad- och butikslokal.

På uppdrag av Komatsu Forest AB genomför Konsultia denna rekrytering.
Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.