Mekaniker Skogsmaskiner

Mekaniker Skogsmaskiner

Komatsu Forest AB söker mekaniker till Frösön.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, i huvudsak ute i fält, men även inne på verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa.

Erfarenhet

Vi tror att du är en etablerad mekaniker, som söker nya utmaningar som anställd hos oss på Komatsu. Alternativt att du driver eget företag som etablerad mekaniker och vill utveckla din verksamhet genom att ingå ett samarbete med Komatsu. Tjänsten kräver körkort minst B, grundkunskaper el/hydraulik samt schemaläsning och god datorvana.

Det är meriterande om du har erfarenhet kringpersoncertifikat kategori V, Heta Arbeten, körkort BE, tidigare arbete som tung- eller skogsmaskinmekaniker samt har svetskunskaper.
Mer info
Kontaktperson Aurimas Jucius
Telefon 073-0862369
Email Mejla Aurimas Jucius
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.komatsuforest.com
Sista ansökningsdag 14 juli 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Komatsu Forest AB är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi har huvudkontor och vår tillverkning i Umeå. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vi sysselsätter ca 1400 personer inom vår verksamhet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi rekryterar löpande.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.