Säkerhetstekniker till Gärdin & Persson i Östersund

Säkerhetstekniker till Gärdin & Persson i Östersund

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i magen? Då kan Gärdin & Persson vara rätt arbetsplats för dig!

Vi söker nu en driven säkerhetstekniker till vår lås- och säkerhetsavdelning.

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service och installation av säkerhetsprodukter som låssystem, passagesystem, dörrautomatik etc hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss får du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Sista ansökningsdag 30 april 2021. Urval och intervjuer sker löpande så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Du är en person med starkt driv, rätt attityd och vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla.

Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och överträffa deras förväntningar. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från Polisens belastningsregister.

Gesäll- eller Mästarbrev är meriterande men inte ett krav.

Gärdin & Persson har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gärdin & Persson Lås & Säkerhet är marknadsledande i Jämtland/Härjedalen på säkerhet, installationer - projektering - försäljning - butik - tillverkning av nycklar och låscylindrar, tillsammans är vi 20 personer som arbetar på avdelningen.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet, vår starka drivkraft framåt och vår vilja att tillsammans med våra kunder nå nya höjder.

Gärdin & Persson är en del av handelskoncernen Keskos satsning på svensk företagsmarknad inom bygg, grund och VA. Kesko är en av Europas största handelskoncerner med cirka 45 000 anställda och 1 800 butiker med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen och Vitryssland. Under 2017 omsatte koncernen 13 miljarder euro.