K-Bygg IT i Östersund söker junior medarbetare inom affärssystem och användarstöd

K-Bygg IT i Östersund söker junior medarbetare inom affärssystem och användarstöd

K-Bygg i Östersund växer och nu när vi fortsätter vår starka tillväxtresa söker vi dig som vill bli vår nya stjärna och resurs tillsammans med oss fem på K-Bygg IT idag.

Arbetet kommer att vara varierande, energiskt och framförallt kommer det om att handla om att säkra driften för våra medarbetare som arbetar i butik. Initialt fokus kommer vara att ge användarsupport samt att stödja vår pågående utrullning till fler butiker. Vårt affärssystem PengVin är anpassat för bygghandel, med integrerade funktioner för bland annat försäljning, sortiment, kassa och varuflöde

Kvalifikationer
Vi söker Dig med ett stort driv och engagemang samt följande kvalifikationer.
  • Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga.
  • Ett brinnande intresse för IT och service.
  • Intresse för bygghandel och att lära dig våra verksamhetsprocesser
  • Lösningsorienterad
  • Goda kunskaper om klientdatorer, servrar och databaser
  • Engelska och svenska i både tal och skrift.
  • B-körkort
Vi erbjuder Dig en intressant tjänst i en expansiv och utvecklande företagsgrupp.
Givetvis är du kreativ och skapar goda lösningar för att vår IT-miljö ska ligga i framkant av utvecklingen. Med lyhördhet, kommunikativ förmåga och hög social kompetens skapar du goda relationer såväl inom som utom organisationen.

För oss på Kesko är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oberoende av kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi erbjuder
Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller.

Har du frågor kring tjänsten? Hör då gärna av dig till Tuomas Koli, IT-chef, K-bygg, se kontakt nedan.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen.

Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1400 medarbetare och vi fortsätter att växa.

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.