Installationstekniker Östersund, Sundsvall

Installationstekniker Östersund, Sundsvall

Vår passion är att utveckla attraktiva och funktionella byggnader tillsammans med våra kunder och partners – byggnader som är säkra, bekväma och ger bästa möjliga användarupplevelse. En annan passion är genomförandet – vi vill säkerställa att varje projekt löper på smidigt och effektivt från den inledande kontakten till den slutliga överlämningen.

Vi erbjuder nu en tjänst som Installationstekniker där du kommer ansvara för nyinstallationer och modernisering av hissar men även andra relaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att arbeta med entreprenader ute hos våra kunder. Kunderna är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer självständigt att driva projekt där du har daglig kontakt med kunder.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen vill vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas vill vi att du har:

Automations- Drift- och eller Underhålls inriktad utbildning, eller det vi bedömer likvärdigt

Erfarenhet från hissbranchen, mycket meriterande

Kunskaper inom Styr och Regler, mycket
meriterande

Dokumenterad kunskap inom El lära meriterande

Goda färdigheter i det svenska språket och läsförståelse i engelska.

B-körkort ett krav, BE-körkort meriterande

Som vår Installationstekniker är du den personen som är ute på plats hos våra kunder för att lösa problem och du är företagets ansikte utåt i fält. Vi ser därför att du har stort kundfokus samt en ambition att alltid ge service av bästa kvalitet. Vi jobbar i varierade miljöer och du ska gilla att jobba med händerna och inte dra dig för att ta egna initiativ om det skulle behövas. Du har egen servicebil, och utgår från bostaden.

Vi ger dig den produktutbildning du behöver.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-04-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Magnus Vikström , Distriktschef

070 296 82 42 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö,
010 – 218 40 30

Lämplig bostadsort kan vara Sundsvall eller Östersund

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 15 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.