K-Bygg söker sommarjobbare till kundtjänst i Östersund

K-Bygg söker sommarjobbare till kundtjänst i Östersund

Inledning:
Att arbeta under studierna visar på engagemang och gör dig mer attraktiv efter avslutade studier!
Nu får du möjligheten att söka ett meriterande arbete som kundtjänstmedarbetare hos K-Bygg. Du får goda möjligheter att lära känna företaget och arbetet ger dig även viktiga erfarenheter inför framtida arbetsliv. Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med K-Bygg en kundtjänstmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos K-Bygg. Du kommer att arbeta vardagar 06:45-15:45 / 08:00-17:00.
Arbetsuppgifterna omfattar växel och kundservicesupport för ett 50-tal byggvaruhus. Verksamheten bedriver försäljning av byggmaterial och färg till företag och konsument. Som stöd i arbetet har du affärssystemet PengVin och två olika hemsidor med e-handel. Vid uppstarten får du en introduktionsplan av dina kollegor för att du snabbt ska komma in i dina arbetsuppgifter.
Du följs upp på mätbara mål såsom svarstid, antal besvarade samtal och antal servade kunder, genomsnittstid för samtal och självklart kundnöjdhet.

Du hanterar även:
  • Support for e-handel
  • Logistik- och leveransfrågor
  • Support till administration och ekonomi
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och K-Byggs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos K-Bygg. Vi ser att du är effektiv i ditt arbete och brinner för att ge kunden förstklassig service. Du har tålamod och sätter kunden i fokus samt är initiativtagande och löser olika uppgifter självständigt.

Vi söker dig som:
Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och trivs med telefonen som arbetsredskap och gör det där lilla extra för dina kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet från kundservice, telefonvana eller annan administrativ arbetslivserfarenhet.

START: 7 Juni
OMFATTNING: Heltid under semesterperiod, med möjlighet till extra vid behov efter sommaren.
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!